Air Active M vasalóasztal

Termék Highlights

  • Aktív-vasalóállvány gőzölős vasalórendszerek használatához
  • Vasalófelület 118 x 38 cm
  • Felfújható a gyűrődés- és lenyomatmentes vasalásért

Product No.: 76080

Több információ
Két kattintás a megnövelt adatvédelem érdekében: a gomb csak akkor válik aktívvá, miután ide kattintott. Elküldheti ajánlását Google+-ra. Aktiváláskor az információt harmadik feleknek továbbítjuk.
Share on Google+
E-Mail
Termékleírás

Fele annyi idő vasalásra, mégis tökéletesen vasalt ruhák – mindez lehetséges az Air Active M vasalóállvánnyal. Minden gőzölős vasalóállomás optimális kiegészítője és mindennel rendelkezik, ami egy vasalóállványhoz kell. Emellett a legkönnyebb típus a piacon. Szívó és elszívó funkcióval és felfújható vasalófelülettel a gyűrődésvédelemért - Az összes aktív funkció egyszerűen és kényelmesen használható egy kapcsolóval: a szívó és elszívó funkció rögzíti a ruhát a vasalóállványra és optimalizálja a gőz szálirányba történő fúvását. A felesleges gőz lefele távozik. A ruha azonnal sima lesz, száraz és egyben gyűrődésmentes marad. Megnyomott varrások és gombsorok nélküli vasaláshoz a felfújó funkció áll rendelkezésre. Így lehetséges a könnyű és gyűrődésmentes vasalás – kényes ruhák esetén is – akár egy légpárnán. Nyomás és a csukló megterhelése nélkül lebeg a vasaló a ruhán. A Leifheit Air Active M aktív-vasalóállvány minden 26 x 31 cm alatti gőzölős állomással kombinálható, melyek az extra nagy, ergonomikusan lesüllyesztett univerzális felületen találhatóak. A vasalófelület 118 x 38 cm-es és magas minőségű, rendkívül könnyű speciális műanyagból (EPP) készült. Nagy és széles ruhák még egyszerűbb és könnyebb vasalásához. Kis súlyának köszönhetően gond nélkül vihető a vasalóállvány. Magassága 6 fokozatban állítható 75 és 100 cm között. Négy csúszásbiztos és állítható műanyag láb biztosítja a stabilitást és egyenlíti ki a kisebb egyenetlenségeket a padlón. A szállításbiztosító eszközök és a gyerekzár biztosít még nagyobb biztonságot.

  • Aktív-vasalóállvány gőzölős vasalórendszerek használatához
  • Vasalófelület 118 x 38 cm
  • Felfújható a gyűrődés- és lenyomatmentes vasalásért
  • A szívó és elszívó funkció rögzíti a ruhát, gyorsítja a gőz szálirányba történő fúvását és elvezeti a felesleges gőzt
  • Rendkívül nagy, ergonomikusan lesüllyesztett univerzális-tároló felület az összes kapható gőzállomáshoz (26 – 31 cm, max. 7,5 kg terhelhetőség)
  • A vasalás ideje jelentősen lecsökken
  • Teljesítmény állomás: 1200 Watt

Lezárás