Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile álló ruhaszárító

Termék Highlights

  • stabil, biztosan álló ruhaszárító kinti és benti használatra
  • a szárnyak hosszú ruhák szárítására szolgálnak
  • tartalmaz 2 kis ruhadarabokra kifejlesztett tartót, 5 szélbiztos vállfát, 2 vállfa akasztására alkalmas hullámos szárítódrótot és csipesztartót.

Product No.: 81517

Több információ
Két kattintás a megnövelt adatvédelem érdekében: a gomb csak akkor válik aktívvá, miután ide kattintott. Elküldheti ajánlását Google+-ra. Aktiváláskor az információt harmadik feleknek továbbítjuk.
Share on Google+
E-Mail
Termékleírás

Így néz ki egy teljes felszerelés ruhaszárítás témakörben: a Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile kíméletes és kényelmes szárítást kínál 5 okos extrával, például két kis ruhadarabokra kifejlesztett tartóval, amelybe a zoknik, zsebkendők vagy alsónadrágok egyszerűen becsíptethetők. A szárnyak külső szárítódrótjai hullámos formájukkal tökéletesek a szintén a készlet részét képező 5 szélbiztos vállfa felakasztásához. Csak be kell őket akasztani és még erős szélben sem esnek le. Már csak a csipesztartó hiányzik, amelyet tépőzárral gyorsan és egyszerűen lehet az egyik szárítókarra rögzíteni, a ruhacsipeszek pedig mindig kéznél lesznek. Ehhez tartozik egy puha szárítókendő, amelyet a vízszintes szárításra kényes ruhákhoz egyszerűen a szárítókarokra kell kifeszíteni. A Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile a párhuzamos lábaival bent és kint is rendkívül stabilan áll. A Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile két mozgékony görgővel is fel van szerelve. Egyszerűen emelje meg a szárító egyik oldalát és máris bármely irányba tolhatja, tele ruhával – még apróbb akadályok felett is. A görgők 360°-ban körbemozgatható forgócsuklóval rendelkeznek, és gumis felületükkel kényes laminált padlón és parkettán is használhatók. Mivel a görgők csak gurítás közben érnek le a földre, a Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile a görgők ellenére is biztosan és stabilan áll. A szárítóhossza 20 méter, és két adag mosásnak ad elég helyet. A hosszú textileket, például strandtörölközőket vagy nadrágokat az oldalsó, kihajtható szárnyakon ajánlott szárítani, amelyek 107 cm-es magasságból garantáltan nem fogják elérni a padlót. A Pegasus 200 Deluxe ruhaszárítót könnyű felállítani és épp olyan könnyű összecsukni is. A szárítókarok speciális porbevonattal vannak ellátva és tartósan védettek a rozsda ellen.

  • stabil, biztosan álló ruhaszárító kinti és benti használatra
  • a szárnyak hosszú ruhák szárítására szolgálnak
  • tartalmaz 2 kis ruhadarabokra kifejlesztett tartót, 5 szélbiztos vállfát, 2 vállfa akasztására alkalmas hullámos szárítódrótot és csipesztartót.
  • Minden irányban mobilis a két 360°-os forgócsuklóval rendelkező görgőnek köszönhetően
  • 20 méteres szárítóhossz
  • 5 év garancia

Lezárás